Over l'Arden'aide: complete assistentie in de Ardennen

l’Arden'aide biedt u toegang tot een professionele klussendienst en een netwerk van nauw met elkaar samenwerkende, zelfstandig werkzame ‘assistenten’, aannemers en architecten in de Ardennen. Op hen kunt u terugvallen wanneer u zelf geen mogelijkheid hebt om uw vakantiewoning, huis, gîte, chalet of chambre d'hôtes te bouwen, renoveren, verbouwen of onderhouden. Over l'Arden'aide zelf leest u meer op deze pagina...

WIE, WAT, WAAROM

Lang, lang geleden trokken wij – man, vrouw en kindjes – met het gezin naar de Ardennen. Inmiddels zijn wij hier geworteld en spreken wij een aardig woordje Frans, kennen de Waalse regels en helpen Vlamingen, Nederlanders, Brusselaars en zelfs Walen om hun huizen en paleizen te bouwen, renoveren en in topconditie te houden. Dit doen wij met veel plezier, samen met een hechte groep tweetalige, zelfstandig werkzame ‘assistenten’, aannemers  en architecten in de verschillende regio’s van de Ardennen.

ONS EIGEN NETWERK

Via ons netwerk van ‘assistenten’ in de Ardennen krijgt u toegang tot een professionele klussendienst en de betere, betrouwbare vakmensen, aannemers, architecten, hulpdiensten, schoonmaakploegen, leveranciers, ‘adresjes’, specialisten en overheidsdienaren. Omdat wij hun namen graag voor ons én voor u houden, maken wij die hier niet openbaar. Wilt u gebruikmaken van hun diensten, neem dan contact met ons op.

TEAM L'ARDEN'AIDE

Niemand kan alles en niet iedereen is altijd voor de verschillende werkzaamheden nodig… Daarom bestaat l’Arden’aide uit een flexibele, maar hechte kern van aannemers, bouwers, elektriciens, verwarmingsmonteurs, klusjesmannen, hoveniers, grondwerkers, architecten en andere vakmensen die elkaar inmiddels goed kennen en nauw met elkaar samenwerken, overal in de Ardennen.

De harde kern...

Team l'Arden'aide - Yannick

Yannick
dakdekker

Aannemer Ardennen

Adrien
aannemer

Michael
aannemer

Maarten Bart
organisatie

Schilder Ardennen

Leen
schilder

John
aannemer

François
elektricien (elektrieker)

Dave
stucadoor (plakker)

Denis
homme-a-tout-faire

Benjamin
boomkapper

Jordi
homme-a-tout-faire

Dimitri
dakdekker

Ronny
homme-a-tout-faire

John John
verwarmingsmonteur

Antoine
verwarmingsmonteur

Aimé
timmerman

Timmerman en schrijnwerker Ardennen

Peter
timmerman

Dakdekker en schrijnwerker Ardennen

Olivier
dakdekker

Hovenier en grondwerker Ardennen

Thierry
tuinman, grondwerker

GOEDE REFERENTIES

U wilt ongetwijfeld weten of wij ons werk goed doen. Daarom brengen wij u graag in contact met een of meer van onze klanten (dan hoort u het van hen zelf…). Omdat wij die niet zomaar met naam en toenaam op onze website willen vermelden, kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Onderhoud van vakantiehuizen in de Ardennen: l'Arden'aide
Reparaties aan uw vakantiehuis in de Ardennen: l'Arden'aide

WERK IN UITVOERING

In de Belgische Ardennen zijn er vele duizenden vakantiehuizen, gîtes, chambre d’hôtes, hotels en andersoortige vakantieaccommodaties. Die moeten niet alleen onderhouden worden, maar ook gerenoveerd, verbouwd en getransformeerd. Wij zorgen daarvoor, bovendien assisteren wij de (nieuwe) eigenaren met tal van ‘services’. Wilt u zien waarmee wij bezig zijn, kijk dan hier.

ONZE VOORWAARDEN

Wij hebben een hekel aan kleine lettertjes. Maar soms krijgen wij er toch mee te maken. Niet op deze pagina, maar wel in onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn behoorlijk uitgebreid en gedetailleerd, omdat het fijn is dat wij en u weten wat we van elkaar mogen vragen, eisen en verwachten. Kortom, wij houden van duidelijkheid en heldere afspraken.

Formulier l'Arden'aide

Neem vrijblijvend contact op

 • Kantoor/bezoekadres l’Arden’aide
  Basse Sauvenière 11,
  6940 Barvaux sur Ourthe (Durbuy)
  België
 • BTW-nummer: BE 0899992724
 • BE:     +32(0)493771376
 • Telefoon BE:   +32(0)84222720
 • Mobiel NL:     +31(0)620602584
Contactformulier
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

l’Arden’aide zoekt assistentie
Woon je in of vlak buiten de Ardennen, heb je twee rechterhanden (en ervaring in de bouw), ben je zelfstandige en red je je uitstekend in het Frans? Dan kunnen wij je wellicht aan extra werk helpen. Neem contact op  >