Over l'Arden'aide: gespecialiseerde assistentie in de Ardennen

l’Arden'aide biedt u toegang tot een professionele klussendienst en een netwerk van nauw met elkaar samenwerkende, zelfstandig werkzame ‘assistenten’, aannemers en architecten in de Ardennen. Op hen kunt u terugvallen wanneer u zelf geen mogelijkheid hebt om uw vakantiewoning, huis, gîte, chalet of chambre d'hôtes te bouwen, renoveren, verbouwen of onderhouden. Over l'Arden'aide zelf leest u meer op deze pagina...

WIE, WAT, WAAROM

Lang, lang geleden trokken wij – man, vrouw en kindjes – met het gezin naar de Ardennen. Inmiddels zijn wij hier geworteld en spreken wij een aardig woordje Frans, kennen de Waalse regels en helpen Vlamingen, Nederlanders, Brusselaars en zelfs Walen om hun huizen en paleizen te bouwen, renoveren en in topconditie te houden. Dit doen wij met veel plezier, samen met een hechte groep tweetalige, zelfstandig werkzame ‘assistenten’, aannemers  en architecten in de verschillende regio’s van de Ardennen.

ONS EIGEN NETWERK

Via ons netwerk van ‘assistenten’ in de Ardennen krijgt u toegang tot een professionele klussendienst en de betere, betrouwbare vakmensen, aannemers, architecten, hulpdiensten, schoonmaakploegen, leveranciers, ‘adresjes’, specialisten en overheidsdienaren. Omdat wij hun namen graag voor ons én voor u houden, maken wij die hier niet openbaar. Wilt u gebruikmaken van hun diensten, neem dan contact met ons op.

Onderhoud van vakantiehuizen in de Ardennen: l'Arden'aide

GOEDE REFERENTIES

U wilt ongetwijfeld weten of wij ons werk goed doen. Daarom brengen wij u graag in contact met een of meer van onze klanten (dan hoort u het van hen zelf…). Omdat wij die niet zomaar met naam en toenaam op onze website willen vermelden, kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

WERK IN UITVOERING

In de Belgische Ardennen zijn er vele duizenden vakantiehuizen, gîtes, chambre d’hôtes, hotels en andersoortige vakantieaccommodaties. Die moeten niet alleen onderhouden worden, maar ook gerenoveerd, verbouwd en getransformeerd. Wij zorgen daarvoor, bovendien assisteren wij de (nieuwe) eigenaren met tal van ‘services’. Wilt u zien waarmee wij bezig zijn, kijk dan hier.

Reparaties aan uw vakantiehuis in de Ardennen: l'Arden'aide
Formulier l'Arden'aide

ONZE VOORWAARDEN

Wij hebben een hekel aan kleine lettertjes. Maar soms krijgen wij er toch mee te maken. Niet op deze pagina, maar wel in onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn behoorlijk uitgebreid en gedetailleerd, omdat het fijn is dat wij en u weten wat we van elkaar mogen vragen, eisen en verwachten. Kortom, wij houden van duidelijkheid en heldere afspraken.

Neem vrijblijvend contact op

 • Kantoor l’Arden’aide
  Basse Sauvenière 11,
  6940 Barvaux sur Ourthe (Durbuy)
  België
 • BTW-nummer: BE 0899992724
 • BE:     +32(0)493771376
 • Telefoon BE:   +32(0)84222720
 • Mobiel NL:     +31(0)620602584
Contactformulier
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

l’Arden’aide zoekt assistentie
Woon je in of vlak buiten de Ardennen, heb je twee rechterhanden (en ervaring in de bouw), ben je zelfstandige en red je je uitstekend in het Frans? Dan kunnen wij je wellicht aan extra werk helpen. Neem contact op »

Menu