Contact met l'Arden'aide

Bel of email ons met uw vragen of wensen en wij kunnen u in veel gevallen direct op weg helpen. Wilt u een afspraak maken, dan kan dat uiteraard geheel vrijblijvend. Bij ons op kantoor in Barvaux-sur-Ourthe, bij een van de ‘assistenten’ in uw regio, of bij u. Wij horen graag van u.

Wij helpen u overal in de Belgische en Franse Ardennen

Daarbij maken wij – waar dat mogelijk is – gebruik van onze lokale contacten en de ons bekende, betrouwbare vaklieden en stielmannen ‘uit de streek’. Wanneer u ons vraagt om een offerte of een advies, dan komen wij eerst geheel vrijblijvend (en kosteloos…) naar u toe voor een kennismaking en voor overleg. Of u komt naar ons kantoor en bezoekadres in Barvaux-sur-Ourthe (Durbuy).

Zo kunnen wij samen kijken welke oplossing voor u de ideale is en wat voor werkzaamheden er nodig zijn om u het beste te helpen. Mocht er daarna een offerte nodig zijn, dan ontvangt u deze gratis. In sommige gevallen (wanneer het ‘kostbare’ werken betreft) zorgen wij bovendien voor offertes van meerdere aanbieders of aannemers.

Kantoor/bezoekadres l’Arden’aide
Basse Sauvenière 11,
6940 Barvaux sur Ourthe (Durbuy)
België

BTW-nummer: BE 0899992724

Emailadres:    contact@lardenaide.be
Mobiel BE:     +32(0)493771376
Mobiel NL:     +31(0)620602584
Telefoon BE:   +32(0)84222720

Bel mij!

Laat in onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achter. Dan bellen wij u!

  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld

  l’Arden’aide zoekt assistentie
  Woon je in (of vlak buiten) de Ardennen, heb je twee rechterhanden (en ervaring in de bouw), ben je zelfstandige en red je je uitstekend in het Frans? Dan kunnen wij je wellicht aan extra werk helpen. Neem contact op  >